Thursday, 30 June 2011

tak kesah :)

hey . ney nak cerita pasal kawan aku pulak . kawan rapat aku . woahaha :) . ohh kawan baik . knapa kaw buat aku mcm ney ? sorry . aku tak tahan dengan perangai kaw :) kaw tuh hah .suka hati nak sound aku . hidup aku . aku ponting . mak bapak kaw ade kesah ? ehh ? aku takada menyusah kann hidup kaw . kaw takpaya nak amek thu pasal aku . ptot lahh DEKLA taknak kawan kaw ! sebab mulut kaw tuh lahh . ohh kaw bace ? sorry mengutuk kaw ? kaw faham-2 aje lahh kenapa aku buang kaw dari family aku . kaw thu aje lahh ocayy . aku punn tak batak kawan kaw :D HAHA . sorry kawan ? tinggl nak remove kaw . ney JANJI AKU ! AKU TAKKAN KAWAN KAW SAMPAI BILA . and one more thing . aku tak suka kejar HOT mcm kaw :) haha . haha  . masa yang aku backup kaw tuh . sebab aku pk kaw kawan aku . aku mmg tak puas hati dengan kaw semenjak kaw sound aku time aku tgah lepak dengan meembe-2 aku :) ohh sayang . aku thu kaw pandai . aku ney BODOH , kelas bawah aje <3 . budak-2 ney semua tak suka kawan dengan kaw . kecuali budak-2 pandai-2 . tuh pun budak serabai-2 . actuly seri punn dah tak  tahan dengan perangai kaw :)