Friday, 1 July 2011

fuck you bitch !

HAH AMEK KAW ! MIDDLE FINGER UP . TUH LAA . CARIK PASAL DENGAN AKU . KAW TGOK GAMBAR KAT ATAS TUH . BACE FUCK YOU BITCH HAH . KAW PIKIR SEMUA BENDE YANG ADE KAT AKU KAW AMEK . ADEK ANGKT AKU PUNN KAW NAK AMEK KANN ? TIME AKU DENGAN NUHA . KAW RAPAT DENGAN NUHA . OCAYY AKU BG . TIME AKU DENGAN AININ PUNN KAW NAK . KAW NEY BODOH APE ? KAW JGN PIKIR KAW ADA HUDA .AKU GOYANG ? ATOTOTOT . KITA GADUH ONE BY ONE OCAYY :') . OHH PITY YOU LAHH . TAK LAKU . DEKAT FB JE KAW LEBIH KANN ? --' KONON KAW TUH HOTT LINYAI SIKET EHH . KAW NEY BODOH ! AND ONE MORE THING . JANGAN RAPAT-2 DENGAN AKU DEKAT SEKOLAH AKU TAK SUKA YAA . APE KAW BACE ? ADE AKU KESAH . AKU LAGI TAK KESAH KALAU KAW BACE . KITA MEET DEKAT SEKOLAHH HARI ISNIN NEY HEH :) KBYE .

Thursday, 30 June 2011

tak kesah :)

hey . ney nak cerita pasal kawan aku pulak . kawan rapat aku . woahaha :) . ohh kawan baik . knapa kaw buat aku mcm ney ? sorry . aku tak tahan dengan perangai kaw :) kaw tuh hah .suka hati nak sound aku . hidup aku . aku ponting . mak bapak kaw ade kesah ? ehh ? aku takada menyusah kann hidup kaw . kaw takpaya nak amek thu pasal aku . ptot lahh DEKLA taknak kawan kaw ! sebab mulut kaw tuh lahh . ohh kaw bace ? sorry mengutuk kaw ? kaw faham-2 aje lahh kenapa aku buang kaw dari family aku . kaw thu aje lahh ocayy . aku punn tak batak kawan kaw :D HAHA . sorry kawan ? tinggl nak remove kaw . ney JANJI AKU ! AKU TAKKAN KAWAN KAW SAMPAI BILA . and one more thing . aku tak suka kejar HOT mcm kaw :) haha . haha  . masa yang aku backup kaw tuh . sebab aku pk kaw kawan aku . aku mmg tak puas hati dengan kaw semenjak kaw sound aku time aku tgah lepak dengan meembe-2 aku :) ohh sayang . aku thu kaw pandai . aku ney BODOH , kelas bawah aje <3 . budak-2 ney semua tak suka kawan dengan kaw . kecuali budak-2 pandai-2 . tuh pun budak serabai-2 . actuly seri punn dah tak  tahan dengan perangai kaw :) 


Sunday, 26 June 2011

ntah lahh

aku rasa malam ny aku nak cerita pasal ex boyfie aku . nazam :)

ini punn dea . actuly aku dengan dea ney hnye 4 weeks .tuh punn time aku form1 :) aku tak thu mcm mne boleh braeak dengan dea ney :D . hendsome kann . teheeee <3 nazam jgn kembang . actuly aku still syg kaw . hihi . . btw aku doa kann yang terbaik untuk kaw :D . ocayy :) jage aje lahh mada kaw tuh :') HAHA . weyh . kita kawan kann sekarang . rapat gilaa . dah mcm adek beradek :'D . tehee <3 uh je kott nak cerita . aku punn dah ngntok . kbhaii . ILY capital N :)

Thursday, 23 June 2011

naik motor terbalik ? HAHA

actly tadi malam dalam pukul 8lebih . aku naik motor jalan-2 dengan membe-2 aku HAHA . bongok laaseyh . aku tak pernah naik motor pandang belakang . yang bawak tuh dah laa mcm hantu . sumpah aku gigil gilaa nak mampuss . huh ! tkot punn ade . ! huh . nak suruh aku mampus appe ? kaw tuh bawak motor pandang depan aku pandang belakang . aku tkot . kaw bawak mcm hantu kaw thu qeera . seppanjang jalan aku menjerit . then kaw ckp .SENYAP boleh tak . dahh aku diam aje . YA ALLAH . jantung aku nak terkeluar bila qeera bawak laju-2 . time tuh aku ingat TUHAN aje . dah tak engt bende lain . grrr . then dah smpai rumah membe aku . aku punn senyap jelaa . sebab perut aku senak . kepala aku pening . nak muntah punn ade  --' aku tahan . then membe aku farhana . tnye "haii dja . baru siket dah senyap HAHA . " aku punn ckp laa. "nak pengsang aku weyhh . tkot . " badan aku gigil-2 . HHA  . then wanie ckp " hah . nak sgt kann ? padan muka hang :p " huh . actly hay laah dengan deaorg semua . hilang sedeyh aku :'D

sampai hati :/

k.mea lagi ? means . cerita pasal k.mea aku lagi :') takde niat punn nak tinggl kann member-2 aku kat sekolah SMKKS :') minggu depan mybe aku dah takde kat sekolah tuh lagi :/ deaorg semua tak bg aku ppindah . sebab ape . kalau aku pindah sekolah uh sunyi laa takade aku :') *perasan pulak dah . ehh . dah-2 merapu pulak . bukan cerita pasal ney laa ! aku nak cerita pasal ney hah

aku bace ney . aku menangis . k.mea oii . knapa buat dja mcm ney ? knpa ckp mcm tuh . dja kann dah ckp . dja ade problem dekat sekolah tuh . k.mea tolong faham boleh ? bukan nak pindah mcm gitu je . k.mea dahh tak text dja lagi kann ? yess i know k.mea dah busy . sebab dah nak SPM :) k.mea sampai hati k.mea ckp mcm gituh . :( ehmm . ILY laa k.mea . 

Monday, 20 June 2011

k.mea saya :')

kaw nmpak kaka kat ats ney ? nmpk kann ? see ? dea cantik kann <3 . k.mea ny nak bgthu yang djah nak pindah sekola . mybe kat TAMAN U :( taknak tinggl kann korang semua .budak-2 NETBALL budak yang selalu LEPAK dengan dja . selalu ponteng KELAS . nnty mesti rindu semua tuh . lagi-2 mesti dja rindu kat K.MEA . K.MEA mcm dah tak amek thu pasal dja lagi kann ? semua masalah k.mea . k.mea cerita kat dja . dja dengar je .k.mea cerita pasal apul . k.mea nangis-2 .dja dengar semua tuh . dja paham . but susah kann k.mea nak faham dja ? dja ckp dja nak pindah sekolah k.mea buat tak thu je . dja tak thu nak ngadu kat siapa . k.mea aje laa dja nadu . then k.mea mcm tak amek thu . text sepruh je . then biar gituh aje . k.mea  . dja faham k.mea . ape punn selama perkenalan dja dengan k.mea dja anggp k.mea mcm kaka dja sendiri . dja nak k.mea anggp dja mcm gituh jugak okeyy . ILOVEYOU K.MEA <3

kaw salah orang laa :')

aku mengarap bhaii dekat kaw . aku percaya kat kaw semua . WTF laa weyh . kkaw engt aku tak bace ke kaw punye blog . cehhh . stil love your EX girlfie laa kann . macam sakai kaw thu . aku hempuk kaw .baru kaw thu . kaw salah org laa . :)

aku tak  batak punn la dengn kaw . sial aje . go go go . ! berambus kaw dari hidup aku ! mampus kaw kene maki dengan aku ! dengan perempuan lain boleh laa kaw couple sana couple sini . dengan aku SORRY LAA KALAU KAW NAK BUAT MACAM GITUH :) 


 SORRY ? SORRY HARAM JADAH KAW LAA ! HAH AMEK NEY MIDDLE FINGER UP ! KAW SALAH ORANG IF KAW NAK KENE KANN AKU . PERGI LAA DEKAT EX GIRLFIE KAW TUH ! TAK HADAP PUNN LAA DENGAN KAW ! AMEK KAW . !

Sunday, 19 June 2011

tasya boo ? :)

kaw nmpk buda kat atas ney ? cantik ? kann kann ? HAHA . yess dea mmg cntik . :) apesal kaw jeles ? HAHA . aku baru je kawan dengan dea kott . dea ney oke laa . layan laa kepala kann --' . suka bhaii dpt wall dengan dea . merapu if wall dengan dea  . aku dah add dea lama kat FB  .cuma tkot nak tegor . tkot tak di layan . HAHA . weth taca . thanks laa kawan dengan aku okey . itu saja . kbhaii .

Friday, 17 June 2011

ber-Webcame dengan eiya ohh eiya

mlm tadi . ntah pukul berapa ntah . aku ingat nak WC dengan k.mea aku . then dea ckp tak boleh call . okey aku terima . ehmm , then aku skype laa dengan eiya . HAHA . kelakar woookkk . dea comel . cantik . GEMOK ? tak laa . dea BERISI je :D woahaha . eiya jgn kembang okey .


tgok tuh ? comel kann dea ? haha . ntah tbe aje boleh rapat dengan dea. HAHA  . ehh awak saya ILY awak laa . HAHA . kbhaii

Thursday, 16 June 2011

in a relationship with who ? --'

ney . nak bgthu ney . aku in a relationship . buat kiteorg just kawan :) hee~ alaa . dea baik laa jugekk . suke berkawan dgn dea :)

ahaaa ? see ? aku relationship dgn siapa ? waaahhh ? gebang besar laa aku ney . tuh punn nak cerita kee ? takde laa . saja nak bgthu . yang dea ney je yang faham aku . heyyy boyy :) thanks <3 ILY 

Wednesday, 15 June 2011

menyampah dengan cikgu tuh .

baru beberapa hari masuk sekolaa . aku buat hal dkt sekolaa . MELAWAN CAKAP CIKGU ? mase terakhir aku masa cikgu SAADAH :) tak syok kalau belajar dgn dea sambil sakit kann hati dea ? HAHA  . jahat enn aku ?  alaa . alang-2 kann .HAHA .. weyh cikgu aku rase kaw salah org nak hukum aku . kaw engt kaw siapa hah ? aku tak BATAK punn jadi anak murid kaw . kalau boley aku nak halau kaw dari sekolaa tuh . taw . pakal aku takde kuase nak buat mcm gitu . yess . aku thu . aku murid yang paling KURANG AJAR dgn kaw . tp , kaw agak laa . kaw tak bg aku balik . 'MENYAMPAH DENGAN KAW CIKGU . kaw tak layak jadi CIKGU

DIALOG AKU MASE KAT KELAS DEA LAGI  5MINIT NAK BALIK


aku : nak tutup lampu kat kelas .
cikgu : awak nak baut ape tutup lampu
aku : snyum dan ckp . nak tutup lampu laa . nak balik .
cikgu : siapa suruh balik
aku : duduk then diam
cikgu : awak engt awak dpt balik ? --'
aku : suka hati cikgu laa nak bg balik ke taknak .
cikgu : asal awak makin lama makin kurang ajar
aku : deangan cikgu je saya kurang ajar . dgn cikgu lain tak .

kringggggggggggggg. dah balik .

cikgu : yang lain boleh balik , awak djah . tunggu dulu --
aku : cikgu nak ape ?
cikgu : awak knapa ashik ponting kelas saya je ?
aku : alaa cikgu bukannye ajar punn . cikgu dok membebel . sakit telinge laa cikgu
cikgu : kurang ajar kann awak
aku : terus blarr dari kelas aku . then aku sepak kerusi :)

see ? cikgu tuh muuke je lawa . tp , eeeee . geli laa aku dgn dea :) SAADAH AWAK BOLEY PINDAH SEKOLAA LAA YE :)

exam teruk sangat :(




kaw nmpk picture kat atas ney . aku nak bgthu yang aku STRESSS gilee babeng . sebab exam aku teruk sgt . bak kate membe aku . tuh laa melawan ckp cikgu jea . tgok . exam punn terukk . bukan aku nak lawan ckp cikgu . tp , cikgu tuh yang suruh aku KURANG AJAR dgn dea . engt aku siapa nak suruh aku balik lmbt-2 . siapa tak sakit hati kalau mcm tuh . nasib baik aku jalan kakki . weyh. asal cerite pasal cikgu pulak tuh ? berpatah balik pasal exam aku . exam aku terlalu TERUK . sampai aku tkot nak bgthu mak aku . --' mak sorry EXAM KALI NEY TAK MEMUAS kann . SORRY . kbhaii


Tuesday, 14 June 2011

sorry :/

eheemm . new post :) nak cerite yang buat dea stress lagi sekali . buat dea menangis mybee . awak sorry taww . buat awak sakit hati buat kali kedue :/ awak . saya nak bgthu ney ILY laa .hm . sorry taww . sorry sgt-2 buat awak sakit hati . buat kali kedue . AIDIL ADLY

awak nak bgthu . ILOVEYOU <3 kbhaii takecare . thanks jage kite 2weeks :) lama kann ? ILYM

Monday, 13 June 2011

antara dua ? --'

sebenanye dari harituh nak update blog tp , takde mase --' okey hari ney baru ade mase . okey nak bgthu . aku tersepit antare due org yang . grrr . ntah laa . tak thu nak pilih yang mne . bg aku due-2 okey :') baik . ntah laa . nak sgt bergelarr singgle --' . ehh awak-2 ney . saya ILY korang doee . tp , dlm hidup keene setie . but . aku tak thu laa --' yang pastinyee

ILY doee kat korang due orang . tp , aku tak thu laa antara dua ? nak pilih siapa .

AIDIL ADLY OR MUHAMMAD FAIZ 


i like crzy women . hey . khadijah . please chosee ? he.he or he ? --'

Saturday, 11 June 2011

DRIVE CAR --'

nak storry . tadi petang pukul 3.30 . aku drive kerete . hah ? tak percaye kann ? --' yeahh . aku thu korang tak percaye kann . aku mmg nak belajar drive kerete tp , tkot , then hari ney baru dpt drive . mom aku ckp bawak elok-2 HAHA . kelakar kann . budak bawah umur DRIVE KERETE . HAHA ,

korang mesti tak percaye knn ? kann ? tkot ohh time drive tu . tp , HAPPY KOTT DRIVE KERETE :D

Monday, 6 June 2011

hampir bbreak :(

eheem . nak cerita ney .kita dahh ade boyfie . dea tak laa hensdmoe sgt . tp , dea takecare pasal kita .hari tuh kann kita dah nak break dgn dea . sebabb kita dah mmg tak suka dea . but . saya pikir dea syg saya . time tuh mmg dah tak syg dea lagi , tp , dea syg kita . (awak-2 .kita syg awak taww) hmm . hari tuh dah nak break kann biyy ? tp , biyy nak jugak pertahankann . tp , bby taknak lagi but biyy cuba try kann . biyy . bby asyik ckp break jea. . bby ckp mcm gini *biyy . terima kasih jaga kita one week ney . kita happy dgn awak . last word for you ILOEYOUMORETHENEVERTHING biyy akan ckp *bby knapa ckp mcm gituh ? biyy syg bby laa . please jgn tinggl kann biyy . ILOEYOUMORE , then aku tak reply text kaw . aku buat hal kann ?aku ta angkt kaw call aku . aku tak reply text kaw . hari khamis ney kita meet kann :) perangai bby dah lain kann awak ? kann ? semenjjak saya hang hari tuh . biy ckp saya dah lain . okey . mg saya dah lain laa biyy . dah tak mcm mula-2 kita kenal kann ?hmm . biyy nak bgthu ney . bby tak ade penganti untuk biyy pun . seriosly <3 biyy nak bgthu you laa y i ,LOVEYOU <3



tadaaaa . ILOVEYOUMORETHENEVERYTHING <3

Sunday, 5 June 2011

nak story siket ney :( hari ney nasib aku agak malang gilaa babeng . kaw thu kann aku syg kaw . kita dahh WC sama-2 . kita dah mcm rapat and kita dah mcm adek and kakak betul kann? okey . aku mmg jeles kaw ade adek baru :( but perlu ke type kat blog kaw ? masa aku dgn kaw . kaw ade type pasal aku kat blog kaw ? okey . aku thu adek angkt bru kaw cantik baik and faham kaw ? right ? takpa laa . aku nak je lepas kann kaw enn ? tp , aku pk aku syg kaw . 

LOOK SHE LIKE MY FACE . HOHO PERASAN AKU NEY ;') dea baik dea cantik bg akku dea jaga aku :) aku syg kaw okey <3 takecare yupp NURUL HASMIRA ;')

Saturday, 14 May 2011

no title :')

imissher :( . biyy .sumpah i syg you . menyesal i lepas kann you . n tnpe sebb . PADAN MUKA I !!
babe . i tunggu you . HAHA . gilaa laa . weyh kaw bodoh ape ? dea kann dah taknak kaw ! atototototototo . kesian aku :( . aku nak kaw balik boleyh byy ? dulu you y mntk kann ? i y mntak putus . bodoh kann i ney. skung i . y menyesal :') . okey bhaii ILOVEYOUBIYY :')

Wednesday, 11 May 2011

GADUH DAN GADUH

tadi petang aku gdoh lagi . but dgn membe aku sndiri :( . ohh ther . sorry doe , aku terpakse BACKUP dea . sebab dea takde buat salah dgn kita sume kenn ? BOSAN LAA MCM NEY HARI-2 GADUH


aku dah malas nak gdoh sebab bende BODOH !

Sunday, 8 May 2011

TERBAIK ♥

HAHA .aku  nak bgtaww . y mlm tdy aku IMchat dgn budak KL . haha . okey laa dea sporthing :) . malam tdy kiterorng da mcm LESSBIAN :') HAHA  .sumpah kelakar gila HAHA .  ini dea lesssbboooo :)








OHH  MY LESSBBBOOO :* . haha . aku bukan lessian soe . btw ILW BELLA 

Thursday, 5 May 2011

BREAK

tady kita break kenn ? SHITT . sdey gila nak mapus . :( . mumy . help me please . hmmm . sorry biyy .im not ready for couple-2 :') . but tuh just terpakse jea . you only one laa syg :( . biyy . kite da break kenn . but you still love me ? ? .THANKS biyy . ILOVEYOUTO :(


sorry :(



Tuesday, 3 May 2011

tak sekolah :D

bosan gilaa enn kalaw tak sekolaa . da kbhaiii

Saturday, 30 April 2011

30.04.2011 . DI TAKEN

assallammuallaikum  :) , nak bgtaww . da dpt org y tersayang :) , mean i have new boyfie :)
i try to love you biyy :D , I TRY TO LOVE YOU OKE , 


hee~ . okey . i try to love you eyh biyy 

Tuesday, 26 April 2011

DA LAMA TAK UPDATE BLOG

oke . aku BOSAN

Tuesday, 15 March 2011

nedd a new fone :'(

sdey sgt ary ney . . fone rosak ta bleyh gune . screen dea rosk . fone jgn laa mcm ney . ta syg kat sy kea ?? fone . .please laa .esok aku na gi hang out nan membe-2 . na ammek pic nan deaorng . .argh !!
syg nye fone aku . .fone tolong jgn mcm ney . syg aku kenn fone kenn ?? fone .please . .
need a fone laa .! tolong laa hidop fone oiii !! my henfone .! argh !! fone . don't be me sad . .
mmg aku syg kaw fone . .fone-2 . tolong laa hidop blek . .aku na pkai fone ape hah ??
IF KORANG ADE HENFONE JGE LAA BAEK-2 . .