Monday, 6 June 2011

hampir bbreak :(

eheem . nak cerita ney .kita dahh ade boyfie . dea tak laa hensdmoe sgt . tp , dea takecare pasal kita .hari tuh kann kita dah nak break dgn dea . sebabb kita dah mmg tak suka dea . but . saya pikir dea syg saya . time tuh mmg dah tak syg dea lagi , tp , dea syg kita . (awak-2 .kita syg awak taww) hmm . hari tuh dah nak break kann biyy ? tp , biyy nak jugak pertahankann . tp , bby taknak lagi but biyy cuba try kann . biyy . bby asyik ckp break jea. . bby ckp mcm gini *biyy . terima kasih jaga kita one week ney . kita happy dgn awak . last word for you ILOEYOUMORETHENEVERTHING biyy akan ckp *bby knapa ckp mcm gituh ? biyy syg bby laa . please jgn tinggl kann biyy . ILOEYOUMORE , then aku tak reply text kaw . aku buat hal kann ?aku ta angkt kaw call aku . aku tak reply text kaw . hari khamis ney kita meet kann :) perangai bby dah lain kann awak ? kann ? semenjjak saya hang hari tuh . biy ckp saya dah lain . okey . mg saya dah lain laa biyy . dah tak mcm mula-2 kita kenal kann ?hmm . biyy nak bgthu ney . bby tak ade penganti untuk biyy pun . seriosly <3 biyy nak bgthu you laa y i ,LOVEYOU <3



tadaaaa . ILOVEYOUMORETHENEVERYTHING <3