Sunday, 5 June 2011

nak story siket ney :( hari ney nasib aku agak malang gilaa babeng . kaw thu kann aku syg kaw . kita dahh WC sama-2 . kita dah mcm rapat and kita dah mcm adek and kakak betul kann? okey . aku mmg jeles kaw ade adek baru :( but perlu ke type kat blog kaw ? masa aku dgn kaw . kaw ade type pasal aku kat blog kaw ? okey . aku thu adek angkt bru kaw cantik baik and faham kaw ? right ? takpa laa . aku nak je lepas kann kaw enn ? tp , aku pk aku syg kaw . 

LOOK SHE LIKE MY FACE . HOHO PERASAN AKU NEY ;') dea baik dea cantik bg akku dea jaga aku :) aku syg kaw okey <3 takecare yupp NURUL HASMIRA ;')